Iron Maiden в България!

февруари 28, 2007

С чудовищно закъснение да отбележа новината и тук – Желязната девица ще свири у нас на 4ти Юни по покана на СМЕ. Кратък цитат:

По покана на „СМЕ“ като част от ежегодната „Арена Музика“ Bruce Dickinson и компания ще свирят в България. Мястото е стадион „Локомотив“, София. Първите 3000 билета ще бъдат на цена от 25 лв., а следващите между 30 и 60 лв. Те ще бъдат пуснати в продажба чрез Билетния център на НДК и „Тикетпро България“ от 7 март. Скоро ще бъдат обявени повече подробности, както и имената на подгряващите банди.

Цитатът е от сайта на Про-рок.

И мое лично мнение по темата… Това беше групата, с която прослушах твърда музика, макар напоследък да не ги пускам изобщо. Заради тази група задълбах в много други и не съм твърде убеден, че ако не бяха Мейдън, сега щях да имам чудесния (хехе) музикален вкус, който всъщност притежавам. Крайно субективно, разбира се, но понеже е ЛИЧЕН блог, мисля, че личният ми вкус върви… Айрън Мейдън са институция, това е група, която е дала много на твърдия стил за последните 30 години. И на мен не ми пука дали са на по 50 години или не. Знам къде ще съм на 4ти… И знам защо. Дължа им го. И на себе си също.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: