Болка

март 18, 2007

За пръв път от доста време насам днес намерих време да потренирам в залата. На чували. Определено дългото време, през което не се занимавам активно с тренировки, е оказало влияние – болката след по-тежки кикове по чувала е съвсем осезаема, което преди време не беше така. След 4-5 ритника в серия ми трябва поне десетсекундна почивка за да мога да продължа. Очевидно нервните окончания се възстановяват доста бързо, но в момента едва ли има смисъл да предприемам нещо в тази насока, защото не се очертава скоро ново активно трениране. А едва ли има и нужда, всъщност, освен за поддържане на някаква форма.

От край време съжалявам, че в милата ни столица няма къде да се тренира класическа форма на муай тай. Не се и очертава скоро да може, доколкото съм информиран. Направо им завиждам на пловдивчани и варненци в това отношение – и в двата града има хора, които са имали удоволствието да тренират в Тайланд (а това само по себе си е МНОГО!) и определено са в час, съответно.

За другата седмица си намерих ентусиаст за спаринг, който е почти с моите килограми и съм със завишени очаквания. Винаги е удоволствие човек да се разтовари малко по този начин.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: