Цвете за Гошо и Каменица за народа

май 5, 2007

Мда, днес се занесох до феста, втория му ден (от три). Той е ежегоден, както се оказва и моя милост за пръв път присъства на събитието.

Появих се със занижени очаквания и умерени надежди за някой читав кадър. И още в началото бях шокиран – на сцената бяха The Fallen Angel – една група от родния ми град, членовете на която понастоящем пребивават, както се оказа, в София. За съжаление, пристигнах чак в края на тяхното изпълнение, просто защото нямах никаква информация кой точно ще свири (такава, доколкото разбрах, все пак не е била и изнасяна, като групите са били изненада). Хванах края на последното парче от сета им, както и обявяването на следващите изпълнители.

И понеже паметта ми е къса… мога да си възстановя имената само на две от групите, които гледах до около 20ч, когато тихичко се изнесох от полесражението – това бяха „Реванш“ и „3 в 1“, които бяха 8 (!!) човека на сцената.

Много добро впечатление ми направи звукът –  мислех, че ще е мацаница, воден от вродения си оптимизъм, но бях напълно опроверган – поне в периода, който гледах, всичко беше на много добро ниво. Пред сцената нямаше омазване на китарите, барабаните не заглушаваха всичко и т.н, вокалите се чуваха отчетливо и ясно… като за човек без високи претенции като мен – доволно.

Каменица беше бирата, която ТРЯБВАШЕ да се пие на феста, защото наблизо друга не се продаваше. Няма лошо, макар че подканянията за нея ме подразниха поне на няколко пъти. Подразни ме и факта, че част от нея се изля върху апарата ми, ама за това сам съм си виновен. За щастие – умерено количество и без последствия.

Цялостният фийлинг беше на ниво, определено. Доста настроение, след като позагряха, хората започнаха да си денсят, видимо да се кефят… обичайното за подобно меропреятие, всъщност.

Доколкото чувам, хедлайнерка за тази вечер – събота – е била Милена. Ми фън е било, предполагам…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: