Казвам се Ивайло Петров. Роден преди вече немалко зими във Видин. Живея в София, основно заради образованието си. Голямата ми страст е фотографията. От около година и половина се уча да виждам с моя Pentax. С променлив успех, но нали точно търсенето е важното. Обичам да експериментирам със снимането, както и с постпроцеса, макар в последно време съзнателно да се опитвам да го редуцирам до минимум.

Визуалните изкуства са ми слабост като цяло, всъщност. Винаги е удоволствие да изгледам някой нов (не е задължително да е в прекия смисъл на думата) филм, а добрите неща, които човек си заслужава да види, са практически почти безкрайни.

Харесвам твърдата музика, но дори плътността на звука не е задължителна. Стига да има мисъл и мелодия, всичко може да звучи добре. Все пак особено специални за мен са Dream Theater. Стилове ли? Не обичам да категоризирам музиката. Ако ми хареса – това е напълно достатъчно. Напоследък ми помагат да открия много нови творци, пропуснати поради една или друга причина. Тази седмица слушах най-вече:

Имам отдавнашно влечение към бойните спортове, като съм се занимавал с един-два от тях известно време. Към момента се опитвам да поддържам формата си само с фитнес, макар че бих се върнал към активното трениране на определени стилове.

Този блог ще ми помага да систематизирам мои впечатления и мисли за различни сфери на живота. Ако нещо от тях ви заинтересува – пожелавам ви приятно четене!

Advertisements
%d bloggers like this: